Tuset centro de negocios en el centro de Barcelona

+34 93 1 770 777

ELS NOSTRES CLIENTS

"El 10 és la màxima nota, l'excel·lent ", com qualificarem a TUSET CENTRE DE NEGOCIS si l'hem posat un 12?

Mª José Nùñez Modrón (Events Barcelo Viajes)

Gràcies per la vostra amabilitat y bon fer, teniu unes bones instal.lacions i un bon equip de professionals.
Sala, Catering, detall decoració sala amb llibres...ha superat les nostres expectatives!!

Ana Leon | (RRHH Random House Mondadori, S.A.)

Una forta abraçada des de França per la gent del Tuset Centre de Negocis. Allà hem gestat aquest petit monstre que està començant a néixer en forma de pel.licula. Moltes gràcies pel vostre tracte i paciencia, desitjo que aquesta no sigui l’última aventura que compartim.

Manel Martinez (Director's assistant Mindscape)

L’equip de Seatwave va estar a Tuset centre de Negocis a Barcelona oferint una conferencia que va ser tot un èxit gràcies a l’ajuda de la Mar i del seu equip de col.laboradors. Moltes gràcies  a Tuset per l’ajuda, les instal.lacions són  fantàstiques i molt ben equipades, els treballadors molt amables.

Seatwave

Merci per tot! merci pel bon rollo que em transmitieu sempre que arribava a la ofi. I gracies per la vostra paciència.
Espero coincidir en una altra ocasió amb vosaltres!

Sandra Marin (Equip de Art Mindscape)

Ha anat tot molt bé i us agraeixo molt el vostre esforç i interès perquè hagi estat tot un èxit.
Esteu segurs que aquesta ha estat la primera de moltes reunions que organitzarem als vostres espais.
Moltes gràcies per tot.

Pep Domenech (Green bit)

Vam estar molt bé! Sóc una amant dels detalls i vaig veure que estaven tots molt ben cuidats. Gràcies per la vostra professionalitat.

Marta Grau (Director of HR, IT and Production at Random House Mondadori, S.A.)

Vull agraïr a Tuset Centre de Negocis, per la qualitat dels seus serveis, les seves instal.lacions i la amabilitat del seus treballadors. Dóna gust veure aquesta vocació pel servei, que tanta falta fa.
Una abraçada, i espero que fins aviat.
Els assistents se’n van anar encantats, en gran part gràcies a vosaltres.

Sebastián Trivière-Casanovas (Director General)

POLÍTICA DE XARXES SOCIALS

1 . Informació sobre el responsable del tractament de les dades allotjades a la pàgina oficial de TUSET CENTRE DE NEGOCIS, S.L. a la xarxa social
 
 En compliment del que disposa la Llei Orgànica 15/1999 , de 13 de desembre , de Protecció de Dades de Caràcter Personal (en endavant LOPD ) i el Reial Decret 1720 /2007, de 21 de desembre , pel qual s'aprova el Reglament de desenvolupament de la LOPD ( en endavant, RDLOPD ) TUSET CENTRE DE NEGOCIS, S.L. desitja posar en coneixement dels usuaris d'aquesta xarxa social la política respecte del tractament i protecció de les dades de caràcter personal d'aquelles persones que voluntàriament accedeixen i utilitzen la pàgina oficial de TUSET CENTRE DE NEGOCIS, S.L. en la mateixa . L'accés i ús per l'usuari d'aquesta pàgina oficial de TUSET CENTRE DE NEGOCIS, S.L. suposa que accepta expressament aquesta política de privacitat i que presta el seu consentiment per al tractament de les seves dades personals segons el que preveu la mateixa .
 
2 . Dades de menors d'edat o incapaços
 
 L'accés i registre en aquesta xarxa social està prohibit als menors de catorze ( 14 ) anys , de manera que igualment queda prohibit l'accés i ús dels menors de catorze ( 14 anys) a la pàgina oficial de TUSET CENTRE DE NEGOCIS, S.L. en la mateixa . Per la seva banda, si l'usuari és incapaç , TUSET CENTRE DE NEGOCIS, S.L. adverteix que serà necessària l'assistència consentida del titular de la pàtria potestat o tutela de l'usuari o el seu representant legal per a l'accés i ús d'aquesta pàgina oficial de TUSET CENTRE DE NEGOCIS, S.L. . TUSET CENTRE DE NEGOCIS, S.L. quedarà expressament exonerada de qualsevol responsabilitat que pogués derivar de l'ús de la seva pàgina oficial per menors i incapaços sent aquesta responsabilitat dels seus representants legals en cada cas .
 
3 . Identificació de la raó social del responsable del fitxer
 
 L'usuari queda informat que TUSET CENTRE DE NEGOCIS, S.L. , amb domicili social a C/ TUSET, 23-25, 4ª PLANTA - 08006 BARCELONA , ostenta la condició de responsable dels fitxers i tractaments a través dels quals es recullen i emmagatzemen les dades personals de l'usuari com a conseqüència del registre i ús de la pàgina oficial de TUSET CENTRE DE NEGOCIS, S.L. en aquesta xarxa social , sense perjudici dels tractaments dels que és responsable l'entitat titular de la xarxa social en què es troba la nostra pàgina oficial .
 
4 . Finalitats a què es destinen les dades de caràcter personal , informació i consentiment
 
 Les dades personals proporcionades voluntàriament per l'usuari a TUSET CENTRE DE NEGOCIS, S.L. a través de la seva pàgina oficial formaran part d'un tractament de dades responsabilitat de TUSET CENTRE DE NEGOCIS, S.L. amb la finalitat d'oferir informació de TUSET CENTRE DE NEGOCIS, S.L. , per correu electrònic , fax , SMS , MMS , comunitats socials o qualssevol altre mitjà electrònic o físic , present o futur , que possibiliti realitzar comunicació comercials , enviament de newsletter a aquells usuaris que es subscriguin , intercanviar informació amb TUSET CENTRE DE NEGOCIS, S.L. i altres usuaris i establir comunicació amb tercers .
 
Des del moment en què l'usuari utilitza aquesta pàgina oficial presta el seu consentiment lliure , inequívoc , específic , informat i exprés per al tractament de les seves dades personals per TUSET CENTRE DE NEGOCIS, S.L. per a la correcta prestació d'aquests serveis d'acord amb el que estableix la present política .
 
 L'usuari és lliure d'utilitzar la pàgina oficial de TUSET CENTRE DE NEGOCIS, S.L. en aquesta xarxa social , de manera que en cas que l'usuari no estigui d'acord amb el tractament de les seves dades amb aquestes finalitats , no ha d' utilitzar- ni proporcionar les seves dades personals .
 
 A través d'aquesta pàgina oficial de TUSET CENTRE DE NEGOCIS, S.L. l'usuari pot compartir textos , fotos , vídeos i altre tipus d'informació i / o continguts que estaran subjectes tant a la present política com a les Normes i Condicions de la Plataforma . L'usuari serà responsable de que tots els continguts que publiqui respectin la legislació vigent , la present política i les Normes de la Plataforma.
 
 L'usuari únicament podrà publicar en aquesta pàgina oficial de TUSET CENTRE DE NEGOCIS, S.L. dades personals , fotografies i informacions o altres continguts la titularitat i propietat li pertanyin o respecte de les quals tingui l'autorització de tercers .
 
 TUSET CENTRE DE NEGOCIS, S.L. tindrà dret a eliminar d'aquesta pàgina oficial - de forma unilateral i sense prèvia comunicació ni autorització de l'usuari- qualssevol continguts publicats per l'usuari quan l'usuari infringeixi o vulneri la legislació vigent, les normes establertes en aquesta política i les Normes de la Plataforma .
 
5 . Identificació dels destinataris respecte dels quals TUSET CENTRE DE NEGOCIS, S.L. tingui previst la realització de cessions o comunicacions de dades
 
 S'adverteix a l'usuari que tota la informació i continguts que publiqui a la pàgina oficial de TUSET CENTRE DE NEGOCIS, S.L. a la xarxa social podrà ser coneguda pels restants usuaris de la pàgina oficial i de la plataforma de xarxa social. En conseqüència, tota la informació i continguts publicats per l'usuari a la pàgina oficial de TUSET CENTRE DE NEGOCIS, S.L. en aquesta xarxa social serà objecte de comunicació de la resta dels usuaris per la pròpia naturalesa del servei .
 
 TUSET CENTRE DE NEGOCIS, S.L. únicament té prevista la realització de cessions o comunicacions de dades que per raó de la normativa vigent hagi de realitzar a jutges, tribunals, administracions públiques i autoritats competents de caràcter administratiu .
 
6 . Altres tercers prestadors de serveis
 
 TUSET CENTRE DE NEGOCIS, S.L. adverteix l'usuari que aquesta entitat només és responsable i garanteix la confidencialitat, seguretat i tractament de les dades d'acord amb la present política, respecte de les dades de caràcter personal que reculli l'usuari a través de la present pàgina oficial en aquesta xarxa social, no tenint cap tipus de responsabilitat respecte dels tractaments i posteriors utilitzacions de les dades personals que es puguin efectuar tant pel titular de la xarxa social com per tercers prestadors de serveis de la societat de la informació que poguessin accedir a aquestes dades per raó de la prestació dels seus serveis o exercici de la seva activitat, tercers que estableixin hiperenllaços a la xarxa social, ni d'aquells responsables a qui a través d'hiperenllaços TUSET CENTRE DE NEGOCIS, S.L. remet als usuaris adherits a la present pàgina oficial .
 
7 . Qualitat de les dades
 
 TUSET CENTRE DE NEGOCIS, S.L. adverteix l'usuari que, llevat l'existència d'una representació legalment constituïda , cap usuari pot utilitzar la identitat d'una altra persona i comunicar les seves dades personals, de manera que l' usuari en tot moment haurà de tenir en compte que només pot proporcionar dades personals corresponents a la seva pròpia identitat i que siguin adequades, pertinents, actuals, exactes i veritables. En qualsevol cas, l'usuari haurà de respectar la privacitat de tercers, siguin aquests usuaris o no de la xarxa social o de la pàgina oficial de TUSET CENTRE DE NEGOCIS, S.L. en la mateixa. 
 
8 . Exercici dels drets d'accés , rectificació , cancel·lació i oposició de les dades
 
 TUSET CENTRE DE NEGOCIS, S.L. informa a l'usuari de la possibilitat d' exercir els drets d' accés , rectificació , cancel·lació i oposició mitjançant sol · licitud escrita dirigida a TUSET CENTRE DE NEGOCIS, S.L. amb domicili social a C/ TUSET, 23-25, 4ª PLANTA - 08006 BARCELONA, o aquella que li substitueixi i es comuniqui al Registre General de Protecció de Dades. A aquests efectes, l'interessat haurà d'enviar a TUSET CENTRE DE NEGOCIS, S.L. la comunicació escrita indicant la petició o dret que exercita juntament amb una còpia del seu DNI o document vàlid en dret que acrediti la seva identitat, indicant expressament el seu nom d'usuari a la pàgina oficial de TUSET CENTRE DE NEGOCIS, S.L. en la xarxa social, per tal d'identificar inequívocament.
 
9 . Altra informació d'interès
 
 TUSET CENTRE DE NEGOCIS, S.L. podrà modificar i / o substituir en qualsevol moment la present política que, segons els casos, substituirà, completarà i/o modificarà la actualment publicada aquí recollida. Per això l'usuari haurà d'accedir periòdicament a aquestes per tal de mantenir actualitzat .
 
L'usuari pot contactar amb TUSET CENTRE DE NEGOCIS, S.L. mitjançant el servei de missatgeria interna de la xarxa social o a través de les següents adreces i dades de contacte :
 
TUSET CENTRE DE NEGOCIS, S.L.
Domicili : C/ TUSET, 23-25, 4ª PLANTA - 08006 BARCELONA
Email : info@tusetcn.com
 
 
Així mateix l' usuari pot consultar les normes i polítiques publicades pel titular de la xarxa social per a l'ús de la mateixa.
 

Segueix

follow tuset business center

tuset centre de negocis esdeveniments